Fotballagets viktigste spiller

Alle fotballag har en veldig viktig medspiller som ikke alltid får like mye oppmerksomhet som de burde ha – denne spilleren er nemlig deg. Selv om du ikke blir skrevet om i avisen når favorittlaget ditt vinner, fortjener du fortsatt litt av rosen for seieren. Uten supporterne som dukker opp til kampene, synger sangene, og heier frem spillerne hadde ikke fotballen vært det den er i dag.

Samhold

Fotballsupportere er kjent for å ha et utrolig samhold. De møter opp på tribunene og barene kledd i lik uniform og oppfører seg som om de er gamle barndomsvenner. Dette samholdet finner vi ikke mange andre steder.

lik linje finner vi ofte fiendtlighet mellom konkurrerende fotballag. Er det en kamp mellom to rivaler danner det seg ofte farlige situasjoner utenfor stadion, spesielt under store mesterskap. Som fotballfans er dette en ukultur vi burde fjerne, for å ikke gi fotballkulturen et dårlig navn. Husk på at dette bare er en sport!

De riktige klærne

Noe som får supportere til å komme overens så godt er kanskje det at alle går likt kledd i en drakt fra favorittlaget. Med like drakter skaper vi en felles kultur hvor enn vi drar, og vi kjenner alltid igjen andre supportere fra samme klubb. Bare velg din favorittspiller fra laget, og dra på kamp i stil!

TV eller stadion?

TV eller stadion? Dette er et viktig spørsmål mange fotballsupportere ofte spør seg selv og sine venner om. Foran TV-en kan du slappe av med en øl og popcorn sammen med venner i ro, men på tribunen får du en helt unik opplevelse. Uansett hvor du befinner deg når laget ditt vinner, må du huske på at klubben setter pris på deg – enten om du sitter på første rad eller i godstolen.

Det här inlägget postades i Fotball. Bokmärk permalänken.