Adeccoligaen 2014

Nå er det over 50 år siden det var nok fotballklubber i Norge til å starte flere divisjoner. Adeccoligaen er bare ett steg bak Tippeligaen og det er minst like mye action som foregår her som i toppdivisjonen. Fjorårets sesong var meget spennende, men Bodø/Glimt stjal førsteplassen ganske tidlig, mye grunnet ligaens toppscorer, Abdurahim ”Ibba” Laajab. Stjernekaren er nå tilbake i VIF, og godt er det. Med Bodø og Stabæk ute av Adeccoligaen og klare til kamper i Tippeligaen, blir Adeccoligaens sesong 2014/2015 ganske uklar.

Forresten har Adecco trukket ut seg fra sponsorkontrakten, så det er uklart hva den norske 1. divisjonen vil hete i år. Hønefoss har fått inn Roar Johansen som trener og har som mål å rykke opp til Tippeligaen igjen neste år. De vil dog få hard konkurranse av Ham Kam og Mjøndalen, som ble snytt opprykk til Tippeligaen i 2013. Det er vanskelig å følge med på alle nyheter og oppdateringen i 1. divisjon på grunn av manglende publisitet, men heldigvis har man sider som Betsafe der man kan finne odds for alle kamper og dermed få en ganske fin oversikt over hvem som ligger an til hva. Bryne og Sandefjord håper også på å ta opp kampen om topplasseringene, mens Vard Haugesund og Strømmen vil kjempe om å ikke rykke ned til 2. divisjon.

Det blir ekstra morsomt å følge med på Alta fra Nord-Norge og vestkantlaget fra hovedstaden, nemlig Bærum, når sesongen 2014 endelig kjøres i gang. Det er kanskje ikke super kvalitet på fotballen man ser i 1. divisjon, men det handler jo kun om å være best i ligaen, ikke best i verden! Nye stjerner vil blomstre opp i 2014 og bli plukket opp av topplag fra Tippeligaen. Sensasjoner vil skje og tusenvis av mennesker vil se bankkontoen blomstre opp som følge av riktig plasserte veddemål. Adeccoligaen 2014 blir den mest spennende noensinne!

Det här inlägget postades i Fotball. Bokmärk permalänken.