De beste norske fotballspillerne

Norges beste fotballspillere spiller som regel på utenlandske klubber. De starter karrieren i Norge, men når de blir gode, velger de fleste å dra utenlands for å bli enda bedre. Dersom de får mye spilletid i utlandet, blir de også gode, og hjelper det norske landslaget.

slider2

Hvem som er Norges beste fotballspiller, avhenger av hvem man spør. Brede Hangeland og Mohammed Abdellaoue blir ofte nevnt blant de beste, men ofte er det John Arne Riise og John Carew som topper listene.

John Arne Riise har blant annet spilt for landslaget og Roma. Han vant Champions League med Liverpool i 2005, og spilte også Champions League finale med dem i 2007. Han spilte til sammen 234 kamper for Liverpool.

John Carew har spilt for blant annet Valencia og Lyon, som begge vant sine ligaer mens han spilte for dem. Hos Betsafe kan man både satse penger på lag, og på målgjørere. Kanskje man kan satse på norske spillere som spiller i utlandet.

Erik Huseklepp og Christian Grindheim er to andre spillere som har hatt stor suksess. Morten Gamst Pedersen har spilt bra for Blackburn. Andre kjente, norske spillere er Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Kristofer Hæstad, Daniel Braaten, André Muri, Rune Almenning Jarstein og Espen Bugge Pettersen

Kjetil Wæhler er en spiller som er kjent for å være god i lufta og sikker langs bakken. Vadim Demido spilte tidligere for Rosenborg, før han bestemte seg for å spille i spanske La Liga, og samle erfaring der.