De store europeiske fotballigaene

Det er ikke uten grunn at fotball er verdens største sport, den er rett og slett fantastisk. Det er derfor du bør unne deg en fotballferie og se fotball i så mange land som overhode mulig. I Norge er det nok engelsk fotball som Premier League og Championship som får mest oppmerksomhet (noen nordmenn heier til og med på England under EM og VM), men hvorfor ikke benytte seg av sjansen til å se tysk, spansk eller fransk fotball? Det er jo absolutt god fotball det også. Kanskje du vil dra så langt som USA for å se fotball?

Engelsk og tysk fotball

Engelsk fotball har helt siden Tippekampen begynte på NRK vært en del av norske husstander. Dette er noe som ligger nært hjerterota til mange nordmenn. Det har vært endel nordmenn innom engelsk fotball, noe som har gitt interessen ny glød hos norske supportere. Det blir dessverre færre og færre, men til gjengjeld kan du finne en rekke norske spillere i tysk fotball. Erling Haaland er en av disse. Kanskje du skal skaffe deg drakta hans? Den kommer nok til å være verdt ganske mye penger langt fram i tid, det er vi sikre på! Han er jo en gullgutt utenom det vanlige!

Spansk og fransk fotball

Det er mye spennende fotball der ute og du kjenner vel til lag som for eksempel Barcelona og Real Madrid. Dette er lag med store stjerner, som har fantastisk flotte drakter og mange typer produkter innenfor fotball. Det finnes muligheter for å dra til Camp Nou for å få en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Kanskje du skal ta deg en tur til Frankrike istedenfor å se Paris Saint-German? De er også et lag som tilbyr en utrolig opplevelse. Stadion er skikkelig stor og fotballspillerne er berømte. Hva mer kan du ønske deg? Joda, en drakt å ha på deg på kampen!

Det här inlägget postades i Fotball. Bokmärk permalänken.